best betting bonuses

Kielto siirrot on siunaus todellinen

Epäilemättä päätös FIFA ankarasti rangaista real Madrid kielto siirrot tuli yllätyksenä monille, mutta jos se, mitä se oli odottanut jotain tällaista "kermainen".
Tällä kaudella Madrid on jo ollut tilaisuus napata pään. Cup exit Denis Cheryshev aiheuttanut poistamista kilpailusta, ja kesken kauden päätti erottaa valmentaja Rafael Benitez, joka on juuri aloittanut toimintansa.
Kuitenkin, jos uskot, toimitusjohtaja josé ángel sánchez, ei ole mitään yllättynyt, että klubin FIFA kielto: "Tänään olemme saaneet uutisia FIFA. Uutinen oli täysin odottamaton, ja he jättävät meidät sekaisin", totesi 86-vuotias Sanchez. Real Madrid, tietenkin, joten se ei aio jättää. He tietävät ja rakastavat haaste tällaisia päätöksiä. Kukaan ei epäile, että heillä on mahdollisuus kumota kiellon, mutta ehkä tämä ei ole niin rangaistus?
Tuuli muutoksen

Vuosi toisensa jälkeen "Royal club" osoittaa täydellinen puuttuminen vakautta. Vuotuinen myynti tähtipelaajia – käytäntö on hyvä, mutta se edellyttää usein koordinoinnin puute ja epätasapaino. Ratkaista ongelmia rahaa – ei ole huonoin vaihtoehto, mutta se on helppo liioittele ja aiheuttaa ongelmia. Jos kieltoa ei poistettaisi, Florentino Perez jatkaa palo valmentajat, mutta hänen voimansa päättyy.
Katsotaanpa miettiä, miten se on mielenkiintoista nähdä, kuinka "todellinen" pelaa kaksi siirtoa Windows. Ei häiriötekijöitä ja häiriöitä, ja täysi keskittyminen vahvistaa koostumus, joka on jo koottu. Olla valmentaja – ei ole helppo tehtävä. Näyttää siltä, että he hemmoteltu iso joukko tähti esiintyjiä, mutta monet eivät ymmärrä, kuinka vaikeaa on hallita useita ja epätasapainoinen joukkue, joka on jatkuvasti päivitetty Keskikenttäpelaajaa.
Esimerkki: "real" on myynyt pelinrakentaja pelaa syvä, tämä Maestro Xavi Alonso 2014-m vuodessa. Se korvattiin Toni Kroos, joka kuitenkin haluaa pelata edessä, keskikenttä, ei keskustassa. Tämän seurauksena meillä on ongelma, että hallitsee kaikki eivät ole valmentaja. Talo oli tuhoutunut, ja Florentino osti uima-allas.
Carlo Ancelotti oli rakentaa Kroos, ja samanlainen prosessi, hän ei ole ensimmäistä kertaa valvonnassa Peres. Hän on muuttanut angel Di Marian lähdön jälkeen Mesut Ozil.
Kärsivällisyyttä ja kovaa työtä...
Silti, katsotaanpa koostumus real Madrid: on mahdollista, että he käsittelevät kaikki vaikeuksia. Gareth bale ei pelaa niin hyvä kuin mahdollista, ja henkilö James Rodriguez Madrid löytänyt hyvä korvaava Osilo. On se, että Kroos on erinomainen pelaa hänen asemansa, silti ei voi tottua uuteen rooliin.
Jos kauden päätteeksi real Madrid ei voita mitään, mutta on edelleen kärsivällinen ja anna joukkue luonnollisesti kehittyy, se voi ottaa tärkeän läksyn – voit menettää, ja ei välttämättä joka reikä kytkemällä rahaa laukku.
Katso lisää: http://urheilu-viikko.com
Powered by