best betting bonuses

Detaljerna roti med kanda idrottare

– En av de Spartak spelare tycker du är mest attraktiv? – Kärlek och respekt till alla spelare av "Spartak". Alla idrottare öppen, positiv, snäll och sympatisk från den första minuten av kommunikation.
– Är det en specificitet av att arbeta med kända idrottare? - Kända idrottare är ständigt tittar på media, fans, för fans. I området medier påverkar inte bara de tävlande själva, men allt i samband med dem, inklusive medicinsk vård av dessa idrottare. Därför, de aktiviteter som sport läkare måste vara tydligt och korrekt organiserad.
– Vad som verkade Quincy promes? Holländaren verkar vara en bra Joker? – Promes är en mycket trevlig man. Det är alltid intressant och roligt att prata med.
– Tror du att Dmitri Alenichev – den perfekta tränaren för Spartak? – Ja, naturligtvis. Dmitrij Medvedev och tidigare Spartak, omtänksam och kunnig expert. Jag hoppas att under hans ledarskap, Spartak kommer att börja vinna troféer efter en lång paus.

Du fångade vid rodret för den röd-vita Murat Yakin. Kan dra en parallell mellan tränarna? – "Spartacus" Yakin spelade en defensiv fotboll, ofta från (sportingbet SE) motståndarens taktik. Spartak Alenicheva mer fokuserad på attack. Laget försöker att styra bollen och spela olika kombinationer, som spelar i den så kallade "Spartak fotboll".
– Försök att förutsäga vem som kommer att ockupera de tre första platserna i Premier League i slutet av säsongen. – Den som slutar lovar att bli intressant. "Zenit" fortsätter att spela i den Europeiska Cupen, vilket kan bidra till en förlust av poäng. CSKA flög ut ur Champions League, respektive, nu kommer att kasta alla krafter i Premier League. När det gäller våra "Spartacus", han behöver en hel del arbete för att hitta stabilitet i spelet och inte tappa poäng i matcher med utomstående. Väntar för återupptagande av säsongen och se hur Spartak kommer att avslöja sin enorma potential.
"Målet är att bli en stor sport kardiolog för Ryssland"
– Med framgång för landslaget i Ryssland följa? Vad tror du, kommer det att finnas en grupp i vårt team till Euro 2016, och hur långt kan du göra det? – Jag tror att ryska landslaget på krafterna att lämna gruppen, men då det kan uppstå svårigheter. Men ändå, vi hoppas att den höga av våra dagens lag är brons. Låt oss se vad som kommer att visa oss Slutsky och hans team.
Jag vet att du älskar att resa. Gå till Frankrike? – Ja, jag älskar att resa. Jag gillar exotiska länder, rika tropiska naturen och varmt klimat. Varit till Frankrike, men landet är inte mycket som imponerade på mig. Tror inte att jag ska vara tillbaka snart.
– Den vackraste plats du har varit på besök? – Utan tvekan, det är den Dominikanska Republiken. Detta är min mest favorit land. Det är fascinerande för sin natur, och den övergripande atmosfären och positiv, vänlig befolkning, och en mängd underhållning för turister. Jag älskar sport och en aktiv vila, så för mig var det mest perfekta förhållanden: jag var surfa, gick fallskärmshoppning, åkte på resor.
– Har du någon professionell dröm? – Jag skulle säga att det är en professionell mål än en dröm. I en nära framtid jag vill delta i forskarskolan i kardiologi, sedan i forskarskolan. Sport blivit den viktigaste kardiolog i Moskva och Ryssland, och att utveckla idrottsmedicin, sport kardiologi i vårt land.
författaren: http://xspelbolag.com
Powered by