best betting bonuses

Chelsea FC - Arsenal FC

Kevés lenne a szeptember végén, amikor az Arsenal az Emirates Stadionban egyértelműen verte a Chelsea 3: 0, úgy vélte, hogy miután a Blues nyerhet a bajnokságban tizenhárom alkalommal egymás után. Most a két csapat találkozik újra, Conte ekipa vezeti a Premier League kilenc pontot, mielőtt a Spurs és a Gunners és most úgy tűnik, hogy a cím is készíteni csak egy csoda.

Arsenal szurkolók, hogy ez egy nagy nap, amikor a hatodik fordulóban a csatlósai diadalmaskodott az ősi rivális először öt év alatt, és emellett igen jelentős különbség. De azóta megváltozott a helyzet. "Én tényleg nem számítottam volna, akkor nyert 13 játék egy sorban," mondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón becsületes csónakos Gunners Wenger.

"Találtak egy jobb egyensúlyt, javult a védekező és átmenet a támadást. Néztem a bet365 ingyen fogadások meccset a Liverpool ellen, és azt kell mondanom, különösen N'golo Kanté fölemelték játék rettenetesen," jegyezte meg a francia menedzser. "Kantého akartam hozni egy párszor, amikor először játszott Franciaországban, és akkor is a Leicester," mondta Wenger.

Védekező középpályás folytatja kiváló teljesítményt a tavalyi szezonban, amint azt a statisztikát. Az ő majdnem két szezont Angliában ő hitelét több "Halfogó" (tiszta eltávolítását labda), mint bármely más játékos a Premier League az elmúlt három évben.

Sedmašedesátiletý Wenger üdvözölné Kantého különösen most, amikor (mint mindig) hiányzik néhány játékos. Bizonytalan a kezdete Olivier Giroud, Alex Oxladea-Chamberlain és Danny Welbeck és biztosan nem versenyez Granit Xhaka felfüggesztett vagy sérült Aaron Ramsey. Mohamed El-Nenny mellett folyamatosan keresi ábrázolás Egyiptomban a cím az Afrikai Nemzetek Kupája.

Chelsea edzője Antonio Conte nem számíthat ki semmilyen veszteséget, és ha ez a tény, hogy adjunk a jövedelmező előnyét a táblázat tetején, úgy néz ki, mint egy majdnem tökéletes helyzetet. Olasz stratéga azonban akadályozta az optimizmus. "Bármi megtörténhet, mégis fontos, hogy éberek maradjanak. Ha valaki azt hiszi, hogy van egy bizonyos fokú a zsebében, határozottan nem ért egyet vele. Azt is játszani tizenöt mérkőzések és mögöttünk lapul egy csomó jó csapat," mondta Conte.

Szigorúan párbaj Chelsea és az Arsenal kezdődik tapasztalt játékvezető Martin Atkinson szombaton 13:30 óra CET. A vendégek a Stamford Bridge, elvesztette mind a négy korábbi mérkőzések, amelyben elismerték tizenkét és csak egy gól. Ez a statisztika olyan Wenger osztályokon kell változtatni, mint, hogy a bajnoki szezonban 2003/04 Gunners Blues sohasem veszített kétszer egy évben. read more: http://bonusz-online.com

Powered by